speelgoedmix banner v1.jpeg

Ugears Vlinder

Ugears Vlinder
Ugears Vlinder
Ugears Vlinder
Ugears Vlinder

36.95

Voorraad: 1

Voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Aantal

Veilig online en achteraf betalen.
Snelle levering in Nederland en België.
Ook achteraf betalen mogelijk voor scholen en bedrijven.
30 dagen bedenktijd en retourneren.

veilig en achteraf online betalen

Product beschrijving


Ugears Vlinder* Verzendkosten € 3,50          * Aantal onderdelen: 161         * Afmeting: 29 x 55 x 40 cm

Gefascineerd door de unieke synergie van natuur en mechanica, blijft Ugears de verbazingwekkende wereld van automaten verkennen en presenteren wij hun nieuwste mechanische huisdier; de Ugears Vlinder.

De vlinder is geen statisch standaardmodel, maar een geanimeerd kinetisch beeld. Elk van de details is ontworpen om ervoor te zorgen dat het op zijn eigen plek past en zijn eigen rol speelt in de werking van
dit uitstekende mechanisme. Uitgerust met een rubberen bandmotor, fladdert de mechanische automaat zoals een vlinder. Zonder externe voedingsbron of batterijen.
 
 

Zoals bij elk model in de Ugears-familie, heeft de Vlinder geen lijm of extra gereedschap nodig om gemonteerd te worden. Je bouwt jouw nieuwe model uit kant-en-klare onderdelen die precies voorgesneden
zijn in hoogwaardige en natuurlijke multiplexplaten. Met een lichte druk springen de onderdelen gemakkelijk uit het bord.

De assemblage is opgebouwd uit blokken: aanvankelijk moeten de details worden samengevoegd om kleinere blokken te vormen die op hun beurt het hele model vormen. De vlinder zit op een bloemvormig platform.
De elastische ondersteuning laat het model lichtjes stuiteren, waardoor de bewegingen realistischer worden. Hierdoor nadert de vlinder dansend en fladderend de bloem.

Het kan een prachtig cadeau zijn voor een vriend, collega of familielid. Het delicate en iconische ontwerp van Ugears garandeert dat jouw nieuwe model er prachtig uit zal zien in elk huis of kantoor.
 

  • Bouwen zonder lijm of speciaal gereedschap.
  • De onderdelen zijn laser voorgesneden en passen perfect op maat
  • Inclusief een duidelijke stap voor stap handleiding.
  • Als je klaar bent met bouwen kan je het model laten bewegen.
 

Weet u het niet zeker? Geef een cadeaubon.

Specificatie

  • Merk: Ugears
  • Vanaf: 14 jaar
  • Materiaal: hout

Terug naar overzicht
Plaats je vraag hieronder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.     Meer weten over ons     Privacy & Cookiebeleid?>>
SLUITEN