speelgoedmix nieuwe header v2

Ugears 4Kids - Kleuren Model Vliegtuig

Ugears 4Kids - Kleuren Model Vliegtuig
Ugears 4Kids - Kleuren Model Vliegtuig
Ugears 4Kids - Kleuren Model Vliegtuig
Ugears 4Kids - Kleuren Model Vliegtuig

5.95

Voorraad: 1

Voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Aantal

Veilig online en achteraf betalen.
Snelle levering in Nederland en België.
Ook achteraf betalen mogelijk voor scholen en bedrijven.
30 dagen bedenktijd en retourneren.

veilig en achteraf online betalen

Product beschrijving


Ugears 4Kids - Kleuren Model VliegtuigDit model representeert een klassiek vliegtuig: Er zitten vleugels onder de romp en 3 ramen bij het bovenste passagiersdek. De motoren zitten aan beide vleugels. Het vliegtuig is uitgerust met een voorbalk en twee lage balken voor het onderstel tijdens het opstijgen, landen en taxiën.

De verticale kiel met een kleine horizontale vleugel stabilisator vormt het einde van de hoofdvleugel van het vliegtuig.

Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 2 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen maken het makkelijk om te kleuren.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.

Specificaties

  • Merk: Ugears
  • Vanaf 5 jaar
  • Afmeting:  14,3 x 8,2 x 15,7cm 
  • Aantal onderdelen: 15
  • Materiaal: Hout
  • Verzendkosten: € 3,50

Terug naar overzicht
Plaats je vraag hieronder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.     Meer weten over ons     Privacy & Cookiebeleid?>>
SLUITEN