speelgoedmix nieuwe header v2

Ugears 4Kids - Kleuren Model Molen

Ugears 4Kids - Kleuren Model Molen
Ugears 4Kids - Kleuren Model Molen
Ugears 4Kids - Kleuren Model Molen
Ugears 4Kids - Kleuren Model Molen

5.95

Voorraad: 2

Voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Aantal

Veilig online en achteraf betalen.
Snelle levering in Nederland en België.
Ook achteraf betalen mogelijk voor scholen en bedrijven.
30 dagen bedenktijd en retourneren.

veilig en achteraf online betalen

Product beschrijving


Ugears 4Kids - Kleuren Model MolenHet model volgt de charactische eigenschappen van een Nederlandse windmolen met ramen op de tweede verdieping en wijde deuren die u kunt openen.

Dit prachtige open-stijl model demonstreert de basis van mechanisme voor jonge handelaars: het mechanisme van hoek transmissies. Zoals een echte windmolen met een wiel voor drainage, wordt het model geleverd met van elkaar afhankelijke bewegende elementen: de wieken van de molen die met behulp van het tandwielstelsel rondraaien.

De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen maken het makkelijk om te kleuren.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.

Specificaties

  • Merk: Ugears
  • Vanaf 5 jaar
  • Afmeting:  10,4 x 13,7 x 6,7cm 
  • Aantal onderdelen: 23
  • Materiaal: Hout
  • Verzendkosten: € 3,50

Terug naar overzicht
Plaats je vraag hieronder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.     Meer weten over ons     Privacy & Cookiebeleid?>>
SLUITEN