speelgoedmix nieuwe header v2

Ugears 4Kids - Kleuren Model Klokken

Ugears 4Kids - Kleuren Model Klokken
Ugears 4Kids - Kleuren Model Klokken
Ugears 4Kids - Kleuren Model Klokken
Ugears 4Kids - Kleuren Model Klokken

5.95

Voorraad: 1

Voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis.
Aantal

Veilig online en achteraf betalen.
Snelle levering in Nederland en België.
Ook achteraf betalen mogelijk voor scholen en bedrijven.
30 dagen bedenktijd en retourneren.

veilig en achteraf online betalen

Product beschrijving


Ugears 4Kids - Kleuren Model KlokkenDe klok telt in minuten en uren en is makkelijk te begrijpen net als een mechanisch horloge. Op de achterkant zit het Vrolijke Lieveheersbeestje (Zon). In plaats van 7 zwarte stippen zijn er twee grote en twee kleine tandwielen voor het klok mechanisme, dit zet de 2 wijzers aan het werk en alle vier de vleugels van de Zon. Het model heeft een open mechanisme en twee losse wijzers: Na een minuut beweegt de wijzer een hele ronde, een ander deel roteert per uur.

Het Lieveheersbeestje (Of hoe wij haar noemen zonnetje) houdt de wijzerplaat op de stand. Als je de wijzer handmatig draait, beginnen alle vier vleugels te trillen, alsof zonnetje wil vliegen.

De montage is makkelijk en is leuk om mee te spelen.

Geschatte tijd van montage: 60 min

Geschatte tijd voor verven: 4 uur +

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud … ook voor volwassenen van elke leeftijd.

Kleur zoals je wilt: acryl, gouache, aquarel, markers – Je kan van alles gebruiken. Je kan het model zelfstandig inkleuren of met vrienden & familie. Precieze contourlijnen op houten delen maken het makkelijk om te kleuren.

Ontwikkel engineering vaardigheden, ruimtelijk denken, fijne motorische vaardigheden, het vermogen om tijd te bepalen en de dag te organiseren en te plannen. Bekijk de fantasie van kinderen voor een lange tijd.

Eco-vriendelijk: is gemaakt van hoogwaardig hout, heeft een geur van hout en is fijn om aan te raken.

Makkelijk te monteren: Alle onderdelen zijn al uitgesneden en kunnen gemakkelijk uit het bord gehaald worden. Het model assembleert als een puzzel zonder lijm of andere dingen. Terwijl de kinderen wat blokken verzamelen, kunnen de volwassenen hun hulp voorstellen: De plekken waar dingen aan elkaar moeten komen zijn uitgestippeld en makkelijk te vinden voor montage, je moet alleen de componentenpennen assembleren door er met je vingers op te drukken, als je vingers te klein zijn heb je misschien hulp nodig.

Specificaties

  • Merk: Ugears
  • Vanaf 5 jaar
  • Afmeting:  19,0 x 13,4 x 3,8cm 
  • Aantal onderdelen: 23
  • Materiaal: Hout
  • Verzendkosten: € 3,50

Terug naar overzicht
Plaats je vraag hieronder

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.     Meer weten over ons     Privacy & Cookiebeleid?>>
SLUITEN