banner speelgoedmix logo



Speelgoedmix is een handelsnaam van Laurs retail en is gevestigd in Rhoon.

Postadres:
Laurs retail / SpeelgoedMix
Rodium 11
3162 ZG Rhoon
(Dit is géén bezoekadres)
Tel/whatsapp: +31 (0) 653519453
Emailadres: info@speelgoedmix.nl of jay@laursretail.nl
KvK nummer: 66063434
BTW nummer: Deze is opvraagbaar
 

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.
 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
 

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.
 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
 

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Je vind de link naar hun privacybeleid
hier.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
Je vind de link naar hun privacybeleid
hier.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site van Trustpilot, Google en Facebook maar ook ons eigen gastenboek. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. U vind de linken naar hun privacybeleid onder # beoordelingen.
 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Over ons privacy beleid

Laurs retail geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Laurs retail. De ingangsdatum van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Wat zijn persoonsgegevens?

Zodra gegevens u kunnen identificeren als persoon worden deze gegevens persoonsgegevens genoemd. Voorbeelden zijn naam, adres, bankrekeningnummer. Ook uw IP-adres of gebruikersnaam kunnen als persoonsgegevens worden aangemerkt.

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, hebben wij uw persoonsgegevens nodig.

Welke persoonsgegevens verwerken wij van u?
Wij willen u graag van dienst zijn met onze producten en diensten. Om er voor te zorgen dat u gebruik kan maken van onze diensten, hebben wij uw persoonsgegevens nodig. Afhankelijk van de betalingsmethode kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:
- Naam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Om in te loggen of een account aan te maken, gebruikersnaam en wachtwoord
 

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

# Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met de software van LB Media. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. LB Media heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. LB Media is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. LB Media maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.
LB Media behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Er worden regelmatig back-ups door hen gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Wij zelf maken ook geregeld een back-up om data verlies te voorkomen. Deze back-ups worden opgeslagen in Google drive.
Voor het privacy beleid van Google drive kun je hier terecht.

# Webhosting van onze webwinkel

Onze webwinkel Speelgoedmix wordt gehost door LB Media. Zij verwerken persoonsgegevens namens ons en gebruikt deze niet voor eigen doeleinden. Wel kan LB Media metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. LB Media heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw gegevens te voorkomen. LB Media is op grond van de verwerkingsovereenkomst tot geheimhouding verplicht.

# E-mail

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van LB Media. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. LB Media heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Ook maken wij gebruik van Google Gmail en Microsoft Outlook om e-mail te lezen en te beantwoorden. Deze partijen hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Zij hebben geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. U vind de linken naar hun privacybeleid hier onder:
# Google link
# Microsoft link

# Internetprovider

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Internetprovider KPN. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. U vind de link naar hun privacybeleid hier.

# Payment processors

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van platform van Mollie. Mollie regelt voor ons de betalingen via iDeal, Bancontact (België), ING Home ‘Pay (België), PayPal.
Mollie verwerkt:
- Uw naam
- Adres
- Woonplaatsgegevens
- Uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer.

Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoud zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
Omdat Mollie een verwerkingverantwoordelijke is vind u hier een link naar hun privacybeleid.

Voor het afhandelen van achteraf betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van platform van Billink. Billink regelt voor ons de achteraf betalingen.

Billink verwerkt:
- Uw naam
- Adres
- Woonplaatsgegevens
- Uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer.

Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoud zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Billink bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
Omdat Billink een verwerkingverantwoordelijke is vind u hier een link naar hun privacybeleid.

Als u kiest voor de mogelijkheid om zelf de factuur over te maken naar onze bankrekening maakt u gebruik van uw eigen bank en hun geldende privacybeleid.

Zowel Mollie als Billink maken betalingen automatisch over op onze zakelijke rekening. Wij maken daarvoor gebruik van Knab.
Omdat Knab een verwerkingverantwoordelijke is vind u hier een naar hun privacybeleid.

# Beoordelingen

Wij verzamelen reviews en beoordelingen (gastenboek) via LB Media. Als u een review achterlaat via ons gastenboek dan bent u verplicht om uw naam en e-mailadres op te geven. LB Media deelt deze gegevens met ons, zodat wij uw review in onze webwinkel kunnen plaatsen. Mocht u een review verwijderd willen hebben kunt u een e-mail sturen via de contactgegevens die u vind onderaan dit privacybeleid.

Ook verzamelen wij reviews via de platforms van Trustpilot, Google en Facebook. Als u een review achterlaat via deze partijen bent u verplicht om in te loggen via de door hen gestelde inlogmethode die aangeduid worden als persoonsgegevens, denk hierbij aan naam, woonplaats, e-mail. Het kan ook voorkomen dat u kunt inloggen met uw Facebookaccount, Googleaccount of Google+ account.
Zij delen deze gegevens met ons, zodat wij de review eventueel aan uw bestelling kunnen koppelen. Deze partijen publiceren uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan een van deze partijen contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met de betreffende partij. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Deze partijen hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Deze partijen behouden zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan deze partijen toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde partijen waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor deze partijen derden inschakelt. Omdat deze partijen verwerkers en verwerkingverantwoordelijke zijn vind u hieronder een link naar hun privacybeleid.

# Facebook link
# Trustpilot link
# Google link

# Verzenden en logistiek

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Speelgoedmix maakt gebruik van PostNL voor het uitvoeren van de door ons op voorraad gehouden artikelen.

Het is daarvoor noodzakelijk dat wij de volgende gegevens van u met hun delen:
- Uw naam
- Adres
- Woonplaats
- Eventueel e-mailadres

PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je hier graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.

Ook maken wij gebruik van dropshipping. In dit geval zal de desbetreffende leverancier deze bestelling namens ons naar u toesturen. Met deze partijen hebben wij verwerkingsovereenkomsten gesloten of zijn zelf verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens.

Het is hiervoor noodzakelijk dat wij de volgende gegevens van u met hen delen om uw bestelling te verzenden en te leveren:
- Uw naam
- Adres
- Woonplaats

Bovenstaande partijen hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen.

# Facturatie en boekhouden

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Acumulus.

Wij delen met hun:
- Uw naam
- Adres
- Woonplaatsgegevens
- En details met betrekking tot uw bestelling

Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van onze verkoopfacturen. Uw gegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Wij hebben met deze partij een verwerkingsovereenkomst gesloten. Acumulus is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Acumulus gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. In verband met de belastingregels waar wij aan gebonden zijn als bedrijf is de bewaartermijn van uw gegevens 7 jaar.

# Externe verkoopkanalen

Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.
Bol.com is een verwerkingverantwoordelijke en u vind hun privacybeleid hier.

Doel van de gegevensverwerking

# Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan uw bestelling bij u af te leveren of om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

# Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

# Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Laurs retail op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

# Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel die u heeft aangemaakt via ons klantaccount bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

E-mails verkeer tussen Speelgoedmix en u zullen wij na het aflopen van uw opdracht of afgehandelde vraag uit onze bestanden verwijderen. Maximale bewaartermijn 1 maand.

Whatsapp of SMS berichten die u ons stuurt met vragen of opmerkingen zullen wij na afloop van uw opdracht of vraag uit onze bestanden verwijderen. Maximale bewaartermijn: Niet langer dan nodig is om uw vraag of opdracht te behandelen.

Telefoonnummers die wij ontvangen als u contact met ons opneemt zullen wij na beantwoorden van uw vraag of na uw opdracht verwijderen uit onze bestanden. Maximale bewaartermijn: Niet langer dan nodig is om uw vraag of opdracht te behandelen.

# Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen in onze systemen hanteren.

U heeft te alle tijde recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

# Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

# Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

# Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

# Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere derde partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilig koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

# Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van ue persoonsgegevens door of in opdracht van Laurs retail. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u beschikbaar stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden ons te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Laurs retail verkoopt je gegevens niet

Laurs retail zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Ons hoofdbedrijf heet Laurs retail en staat zo genoteerd bij de Kamer van Koophandel. De handelsnaam van de webwinkel is Speelgoedmix.nl.

Contact gegevens:

Laurs retail
Rodium 11
3162 ZG Rhoon
Nederland

Emailadres: info@speelgoedmix.nl of jay@laursretail.nl
Telefoon: +31(0) 653519453 of Whatsapp
 

Contactpersoon voor onze privacyzaken:
J. Laurs

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN